Privacy policy

Privacy policy Azurich Development  2018

Persoonsgegevens die worden verwerkt

Azurich Development kan uw persoonsgegevens verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Azurich Development en omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Azurich Development verstrekt. Door gebruik te maken van deze diensten stemt u in met de verwerking hiervan. Azurich Development kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Uw voor- en achternaam
  • Uw telefoonnummer
  • Uw emailadres
  • Uw IP-adres

Waarom Azurich Development gegevens nodig heeft

Azurich Development verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. Daarnaast kan Azurich Development uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht of in het kader van haar promotieactiviteiten.

Hoe lang Azurich Development gegevens bewaart

Azurich Development bewaart uw persoonsgegevens in haar klantenbestand. Uw gegevens worden niet langer gebruikt dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens zullen wel worden bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

Delen met anderen

Azurich Development verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@azurichdev.com. Azurich Development zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Klacht indienen bij Autoriteit Persoonsgegevens (AP)

U heeft het recht een klacht in te dienen bij de AP als Azurich Development bovengenoemde niet naleeft.

Beveiligen

Azurich Development neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Azurich Development maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door ons verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met op met info@azurichdev.com. Azurich Development is als volgt te bereiken: Postadres: Trombonedreef 81, 3845 CL te Harderwijk. Inschrijvingsnummer KvK: 697909973 Telefoon: 06-29476178 Mailadres: info@azurichdev.com

en_GBEnglish (UK)
nl_NLNederlands en_GBEnglish (UK)